Kia med nok en Ceed

Kia har i dag sluppet en første skisse av et nytt medlem i Ceed-familien – en kompakt crossover.

Publisert Sist oppdatert
Kia Ceed Crossover

Vi antydet dette allerede i desember da vi viste spionbilder av en godt kamuflert Kia under testing i Tyskland.

Nå har Kia sluppet en første skisse som ikke gjør oss så veldig mye klokere, men den bekrefter i det minste våre antagelser om at Ceed-familien skal utvides med ytterligere et medlem.

– Fra utviklingen av Ceed startet for 15 år siden, har Kia hatt en åpen tilnærming og vurdert mange ulike karosserivarianter. Da de startet utviklingen av nyeste generasjon Ceed, fikk de europeiske designerne frie tøyler til å utforske flere muligheter, forteller Kia i en pressemelding.

En idé skilte seg veldig klart fra de andre, og Kia kan i dag vise skisser av en helt ny modell.

– Det er en type bil vi føler veldig sterkt fortjener en plass i Ceed-familien. Den vil styrke modellrekken og gjøre den enda mer spennende og attraktiv for europeiske kjøpere. Designen vil skille seg klart fra de andre Ceed-modellene, og dette blir den neste overraskelsen fra Kia, sier Gregory Guillaume, visepresident med ansvar for Design i Kia Motors Europa.

Ceed-familien med kombi, stasjonsvogn og nå sist Shooting Brake ProCeed, vokser fortsatt, og den nye modellen vil ytterligere øke interessen for Ceed. Den nye crossoveren vil vises, og navnet offentliggjøres, senere i år.

Powered by Labrador CMS