Chrysler Sebring
Chrysler Sebring
Chrysler Sebring
Chrysler Sebring
Chrysler Sebring
Chrysler Sebring

Ny Sebring vist i London

Nye Chrysler Sebring er på plass i London. Til våren kommer bilen til Norge med 2 liters dieselmotor. Men de som tror Sebring også blir stasjonsvogn, må tro om igjen.

Publisert Sist oppdatert

Chrysler Sebring har premiere på bilutstillingen i London. Det er en meget klassisk amerikansk personbil med høy komfort, store dimensjoner og alt det utstyret man stort sett bare finner på elegante amerikanske biler. Designet har tydelig likhet med Chrysler C300.

I Norge blir det lansering trolig i mars/april neste år. Chrysler fornyer storparten av sitt modellprogram og vil både selge Chrysler, Dodge og Jeep. Skillet mellom bilene er klassisk. Mens Dodge blir biler for folket, blir Chrysler eksklusiv og Jeep blir jeep – slik de har bygget opp sin egen klasse.

2 liters diesel

Standard motor i Norge blir en ny 2 liters diesel på 140 HK, som vil gi bilen gunstige avgifter. Den blir meget velutstyrt og med et høyt sikkerhetsnivå. Bilen leveres også med en 2,4 liter bensinmotor. Senere kommer også bilen med en 2,7 liters V6 motor.

Ikke stasjonsvogn

Sebrings forgjenger Stratus var i hele sin levetid bare sedan. Nå fornyes Sebring, men stasjonsvognen er fortsatt like fraværende. Chrysler mener at skal man først ha en flerbruksbil, heter bilen Voyager.

Powered by Labrador CMS