Ny Daewoo direktør

Hos Motor Gruppen skjer det igjen personal-ting. Auto-Link har fått ny direktør. Dette er som kjent navnet på det nye selskapet som oppsto da Motor Transport AS og Drammen Bilhavn fusjonerte i sommer. Der har de fått en ny sjef, Øystein Skavlem.

Publisert Sist oppdatert
Trond Magnussen

Båndene ble åpenbart ikke helt kuttet, for det er ganske mange bilutstillinger i tiden etterpå hvor vi har smakt tsjekkiske produkter på Skoda-standen, sammen med Magnussen. Men fra nå av vil han nok spille verts-rollen i enda større grad litt lenger unna.

Fra den 20. august er han nemlig på plass som Daewoo-importør. Med blant annet en flunkende ny modell i Golf-segmentet (Lacetti kommer i mars) og med et stadig tettere teknisk og strategisk samarbeide med GM (ikke bare på produksjon, men også på distribusjon) vil dette utvilsomt bli en av de mest spennende merkenavnetableringsstillingene i norsk bilbransje på en stund. En jobb vi er sikre på Magnussen kommer til – ikke bare å beherske, men direkte like.

MotorBransjen beklager at bildet vi viser av Magnussen her er ca. 12 år gammelt – men lover at nyere kontrafeier skal fremskaffes ganske snart.

Powered by Labrador CMS