Enda en T-Bird
- nå som Sports Roadster konsept

Vi har ved diverse anledninger omtalt den nye Thunderbird på disse sidene. Nå har Ford laget den i en lekker rød Sports Roadster som de skal ha med seg rundt på forskjellige utstillinger.

Publisert

T-Bird er tilbake i salg til sommeren. De første 200, i en spesiell Neiman Marcus utgave, ble revet bort på rekordtid i oktober. Det kan du lese mer om på denne linken eller du kan se bildene av spesialmodellen på denne siden.

At den nye blir lekker er de fleste enige om. Roadsteren Ford nå har offentliggjort bilder av, i knall rød utførelse med hvitt hudinteriør, viser et tydelig retrodesign. 3-eiket ratt er spesielt for denne utgaven, likeså læret på gearspaken, håndbrekket og armlenet. Metalldetaljene er utført i børstet aluminium. Den blanke grillen og de runde lyktene forsterker bilens sporty uttrykk.

Ford har det siste året aktivt promovert Thunderbird ved å showe rundt i noen nydelige utgaver av 56-modellen over mesteparten av USA. At bilen vil finne sitt publikum er hevet over en hver tvil. Kos deg med bildekavalkaden over nytt og gammelt.

BILDER T-Bird Sports Roadster concept:
Bilde skrå bakfra
Bilde fra siden
Bilde skrå forfra
Bilde rett bakfra
Bilde av interiør
Detaljbilde med “pukler
Detaljbilde av dør

BILDER av T-Bird gjennom 45 år
Bilde: Thunderbird 1955
Bilde: Thunderbird 1956 benyttet på American Dream Car Tour
Bilde: Thunderbird 1962
Bilde: Thunderbird Cougar concept 1963
Bilde: Thunderbird 1970
Bilde: Thunderbird 1981
Bilde: Thunderbird 1990
Bilde: Thunderbird 1995 & 55 - Hvem sa at eplet ikke falt langt fra stammen?

Av Terje Ringen – bilnorge.no

Powered by Labrador CMS