Hondas forsmak på Detroit

Honda har avslørt det første offisielle bildet av en produksjonsklar Insight. Vi loves flere detaljer når Detroit-utstillingen åpner på nyåret.

Publisert Sist oppdatert
Produksjonsbilen av Honda Insight får et mer ordinært utseende enn konseptbilen med samme navn

Produksjonsbilen av Honda Insight får et mer ordinært utseende enn konseptbilen med samme navn

Konsept til realitet

Det var på høstens Paris-utstilling at Honda viste konseptbilen Insight og avslørte at de allerede i 2009 har en ny folke-hybrid klar for salg.

SE INSIGHT CONCEPT I PARIS HER

Det er selvsagt Toyota Prius som Honda nå intensiverer konkurransen mot. De lover at deres alternativ blir vesentlig rimeligere når Insight lanseres våren 2009 med offisiell debut i Detroit i januar.

Når kommer bilene til Norge? Sjekk vår oppdaterte kalender

Den nye 5-dørs 5-seteren har fått en lettere og mer kompakt utgave av Hondas IMA hybridsystem enn sin forgjenger, Civic Hybrid.

Til Norge

Vi må også regne med at det blir vesentlig mer effektivt når Hondas spesialister har fått noen ekstra års kompetanse. Honda lover at deres nye interaktive førerbaserte teknologi kalt Ecological Drive Assist System, skal gi vesentlige lavere forbruk og utslipp.

Forventet salg av Insight er 200.000 biler i året. Til Norge kommer bilen på sensommeren, og ikke lenge etter vil den møte konkurranse fra neste generasjon Prius.

SPIONBILDER AV NESTE PRIUS

HOLD DEG OPPDATERT - motta gratis nyhetsbrev hver dag

Powered by Labrador CMS