Voyah Dream

Voyah Dream:

Elektrisk 7-seter lanseres til helgen

Under eCarExpo-messen som arrangeres i Lillestrøm 9.-11.februar, starter Voyah salget av den elektriske 7-seteren Dream i Norge.

Dream er andre modell ut fra Voyah på det norske markedet etter SUV-en Free. Den levers både som syvseters personbil og i en varebilversjon med to seter.

– Fra og med eCarExpo-messen blir det mulig å prøvekjøre og bestille begge modellene, sier Lars Mabro Carlsson, VP Sales i Electric Way.

– Ulike omstendigheter har gjort at det har tatt litt tid for oss å få plass flere modeller i det norske markedet. Med salgsstarten på Voyah Dream tråkker vi endelig litt hardere på gassen. Electric Way lover både flere modeller og merker i Norge i løpet av 2024, understreker Carlsson.

eCarExpo er en messe for både bilinteresserte og de som ikke kan noe om bil. Den avvikles for første gang i Norge på Nova Spektrum i Lillestrøm 9.-11. februar.

 – Det å kunne arrangere elbilmesse i Norge som er kommet langt i elektrifiseringen, er ekstra gøy. Det er fint å se bilprodusenter henvende seg til en målgruppe som bruker mye bil i arbeidshverdagen, sier Anna Fägersten, markedssjef i Europas største elbilmesse eCarExpo.

Praktisk flerbruksbil

Electric Way, et selskap heleid av Sulland-gruppen, er eksklusiv importør og distributør av det kinesiske elbilmerket Voyah.

Nykommeren Dream er en MPV (flerbruksbil) tilpasset storfamilier, drosjeeiere og andre med behov for komfort og plass. Den har en lengde på 5,3 meter, er 1,95 meter bred og leveres med syv seter, hvorav fire har massasjefunksjon og tre har isofix-fester.

Bilen har firehjulsdrift og luftfjæring. Maks effekt er på 429 hk og rekkevidden er oppgitt til 482 WLTP-kilometer. Ifølge importøren er utstyrsnivået høyt og bilen tar deg fra null til hundre på 5,9 sekunder om det måtte være viktig.

– Dream er oppsiktsvekkende lettkjørt til være en MPV. Den er stabil, rask, og komfortabel. Andre seterad gir assosiasjoner til 1. klasse på et fly, så her vil de som sitter på også nyte godt av de luksuriøse utstyrsvalgene. Det er bare å lene seg tilbake og drømme seg bort, forklarer Carlsson.

I det norske markedet vil det også være mulig å få Dream som toseters varebil.

– Den vil være ideell for håndverkere og servicearbeidere som liker å ha det litt ekstra komfortabelt, forklarer Carlsson.

Prisen på Voyah Dream starter på 939.000 kroner og leveringene starter i mai.

Alle Voyah-modeller selges via utvalgte forhandlere over hele Norge, samt gjennom eget showroom i Oslo Sentrum.

Voyah Dream
Voyah Dream
Voyah Dream
Voyah Dream
Voyah Dream
Voyah Dream
Voyah Dream
Voyah Dream
Voyah Dream
Powered by Labrador CMS