Puma er priset

Puma navnet vekkes til live når Ford lanserer sin nye kompakte crossover til høsten. Nå er prisene klare.

Publisert Sist oppdatert

Ford Puma er en kompakt SUV / crossover som snart er på markedet. Du kan lese mer om bilen i vår forhåndsomtale.

Nå er de norske prisene klare, og de starter på 275.800 kroner for rimeligste modell som ifølge Ford er godt utstyrt.

– Nye Ford Puma har med sin avanserte mild hybrid-teknologi, sitt supersmarte og store bagasjerom og sin svært konkurransedyktige pris alt som skal til for å treffe bra blant den stadig større andelen nordmenn som er på utkikk etter en SUV eller en crossover, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Fords nye EcoBoost hybrid-drivlinje, som blir introdusert i nye Ford Puma, leverer mye krefter og respons. En integrert startmotor/generator gjenvinner og lagrer energi som vanligvis går tapt under bremsing og retardasjon, og lader det 48 volts luftavkjølte batteriet.

Mild hybrid-systemet fungerer også som en motor som sømløst integreres med den 3-sylindrede 1.0-liters EcoBoost-bensinmotoren. Den bruker lagret energi til å gi bilen ekstra dreiemoment, opptil 240 Nm, ved akselerasjon. Det bidrar til opptil 9 prosent redusert drivstofforbruk og bedre ytelse.

Nye Puma tilbys i to utstyrsnivåer, den sportslige Puma ST-Line og den stilige Puma Titanium.

Puma Titanium med 125 hk mild hybrid og en 6-trinns manuell girkasse har startpris på kr 275.800. Titanium-varianten kommer blant annet med 17-tommers aluminiumsfelger, korsryggsmassasje i forsetene og trådløs lading av mobiltelefonen.

Toppmodellen Puma ST-Line leveres med hele 155 hk mild hybrid og en 6-trinns manuell girkasse. Denne tilbys med 18- eller 19-tommers aluminiumsfelger, sportsunderstell og ST-Line grill i matt svart. Spoiler er også tilgjengelig. Prisene på Puma ST-Line starter på 310.300 kroner.

Våren 2020 kommer Puma også med en 1.0-liters 125 hk bensin automat. På Titanium utstyrsnivå vil den da koste fra kr 302.800. Som ST-Line vil prisen være 331.300 kroner.

Powered by Labrador CMS