Subaru Forester Diesel
Subaru Forester Diesel
Subaru Forester Diesel
Subaru Forester Diesel

Første Forester Diesel

Det er mange som går og venter på en Subaru Forester Diesel. Den første kom til landet denne uka.

Publisert Sist oppdatert

Norges første

Under et besøk på Skytta nord for Oslo kom vi over en biltransporter som losset nye biler hos Subaru-importøren. Deriblant det første eksemplaret av Forester Diesel – en etterlengtet variant av den populære SUVen.

Nye Forester har vært forhåndssolgt siden i vår, men de kundene som vil ha diesel må fortsatt vente et par måneder til før de får sin etterlengtede bil. I oktober regner Subaru Norge med å levere de første bilene.

LES MER OM NY FORESTER HER

I rute

- Vi har solgt noen hundre bensinbiler, men det er mange som foretrekker å vente for å få nye Forester med diesel, sier informasjonssjef Stian Thrane i Subaru Norge til BilNorge.no. Han satser på å levere ca. 700 nye Forester i løpet av året.

- Slik det ser ut nå velger 60 - 70 prosent av kundene diesel, og de positive omtalene den nye motoren har fått i media er selvsagt til god hjelp for salget, fortsetter Thrane.

SE STORE BILDER AV NY FORESTER

Han legger til at den første bilen som kom til Norge er en såkalt førproduksjonsmodell som kun skal benyttes internt, primært av den tekniske staben ved hovedkontoret på Skytta.

Først ut av Subaru-modellene med dieselmotor var Legacy og Outback. Nå følger altså snart Forester og på nyåret skal også Impreza tilbys med Subarus nye boxer-diesel.

Les også: SUBARU OPP AV GRØFTA

Powered by Labrador CMS