Subaru Impreza 2017
Subaru Impreza 2017
Subaru Impreza 2017
Subaru Impreza 2017
Subaru Impreza 2017
Subaru Impreza 2017

Her er neste Impreza

Salget har vært beskjedent de siste årene, men kanskje en ny generasjon Impreza kan gi nytt liv til modellen.

Publisert Sist oppdatert

Kun 121 nye Impreza ble ifølge OFV registrert på norske skilter i hele 2015. Modellen har nylig fått et ansiktsløft, men om et års tid kommer en helt ny modell som våre fotografer har tatt de første bilder av her.

I løpet av høsten 2015 så vi to konsepter som gir klare indikasjoner på hva vi har i vente, først en 5-dørsutgave på Tokyo-utstillingen og så en sedan på LA Auto Show.

Japan og USA først
Trolig debuterer sistnevnte i USA i løpet av 2016 som en 2017-modell, mens bilen som kommer til Europa blir basert på femdørsutgaven som også kan selges i Japan. Og det er denne disse ferske spionbildene viser.

Neste generasjon Impreza skal bygges på Subarus nye plattform som i fremtiden skal danne grunnlag for de fleste av merkets modeller. Plattformen er designet med tanke på nye hybridmodeller som skal på markedet i løpet av et par år.

Mer effektiv
Vi regner med at neste Impreza blir noe større enn dagens modell, samtidig som vekten holdes på dagens nivå eller reduseres.

En ny direkteinnsprøytet boxer-motor med bedre ytelser og lavere forbruk er under utvikling, men den symmetriske firehjulsdriften som gjør Subaru så populær i vinter-Norge føres videre.

Vi får nok ikke se noen ny Impreza i Genève neste uke, men der er vi lovet en konseptbil som skal indikere hva vi kan forvente av neste generasjon XV.

Den kompakte crossoveren har også fått en lettere facelift som er på plass hos din Subaru-forhandler i disse dager.

Powered by Labrador CMS