Mer makt til nye norske Nissan

Frankfurt (BilNorge.no): Etablering av Nissan Norden med hovedkontor i Finland går etter planene. 1. januar skal den nye organisasjonen være på plass.

Publisert Sist oppdatert

Da vil det også sitte 12 medarbeidere på en liten norsk filial. Knut Breivik er ansatt som ”bestyrer – mens Knut Borgen har fått stilling i salg- og markedsavdelingen. Leif Gunnar Henriksen blir også med over til den nye norske organisasjonen. Tor Erling Halvorsen har selv valgt ikke å bli med Nissan da han fortsatt vil arbeide for Marubeni.

Nissan har alt bestemt at to viktige funksjoner som skulle vært flyttet til Finland – blir i Norge. Behandling av reklamasjoner samt teknisk opplæring blir ikke overført til Finland, men blir en del av ansvaret for den lille norske feltorganisasjonen.

De skal inn i nye lokaler som skal ligge i nærheten av en stasjon Flytoget stanser ved. Man regner med stor reiseaktivitet mellom hovedkontoret i Finland og den norske filialen. 1. januar skal alt være på plass og i følge ledelsen i Nissan Norden går alt etter skjemaet. Det eneste som nå ikke er på plass i organisasjonen, er de som skal lede informasjonsarbeidet for Nissan i Norden. Han, eller helst hun skal være svensk eller norsk, og nå søker Nissan etter erfarne medarbeidere som kan ta stillingen.

Adm direktør i Nissan Norden, Mike Whitfield (bildet) sier de norske Nissan-forhandlerne virker svært motivert og at de ser fram til den nye organisasjonen er på plass.

- Jeg ser meget store muligheter for Nissan i Norge, sier sør-afrikaneren.

Powered by Labrador CMS