Lexus LF-ch
Lexus LF-ch

Lexus GS450h
Lexus GS450h

Lexus IS 250 med F-Sportpack
Lexus IS 250 med F-Sportpack

Lexus LS 600h
Lexus LS 600h

Lexus-nytt til Frankfurt

Vi har fortalt hva Toyota skal vise i Frankfurt, men også Lexus har mange spennende nyheter.

Publisert Sist oppdatert

Det knyter seg mest spenning til den nye småbilen Toyotas luksusmerke skal vise. LF-Ch er en fullhybrid 5-dørs småbil, ikke ulik BMW 1-serie og Audi A3 i størrelse.

Lexus understreker at de er eneste merke med en serie hybridbiler, og med unntak av IS kan jo hele modellrekken leveres med hybride drivlinjer.

LF-Ch kan kjøres helt utslippsfritt over kortere avstander, en fordel for en urban kompaktbil som dermed kan hamle opp med lokale restriksjoner som rushtidsavgifter og bomringer.

SAMLEARTIKKEL: ALT FRA FRANKFURT

Oppdatert luksus

Luksuriøse Lexus LS får en lettere ansiktsløfting. Det innebærer endringer i eksteriør og interiør. En del utstyr er oppgradert, og det samme skal gjelde setene og limousinens kjøreegenskaper.

Endringene vil også omfatte hybridmodellen, LS 600h, og det kan jo være fornuftig når både Mercedes og BMW er på gang med sine hybridmodeller.

Vi har kjørt Mercedes S 400 Hybrid

Her er BMWs hybride fremtid

2010-utgavene av GS-modellene vises også i modifiserte utgaver. Det skal blant annet innebære økt sikkerhet og nye eksteriør- og interiørfarger.

GS 450h får enda tydeligere status som seriens fullhybride flaggskip gjennom flere stylingdetaljer. Den foreløpig eneste hybriden i sitt segment, får blant annet nye tilbud med hensyn til audio- og navigasjonssystemer.

Til IS-modellene lanseres en F-Sport tilbehørspakke og en ny serie underholdnings- og navigasjonsutstyr. Den potente toppmodellen, IS-F, kan på oppfordring utstyres med differensialbrems fra fabrikk.

SAMLEARTIKKEL: ALT FRA FRANKFURT

Powered by Labrador CMS