I Norge: Suzuki Grand Vitara femdørs
(Mobilfoto)


I Norge: Suzuki Grand Vitara tredørs

I Norge: Suzuki Grand Vitara tredørs

Bilen for besteforeldre med hytte og barnebarn

Drammen (BilNorge.no): Suzuki lanserer en helt ny bil – men vil for aller første gang ikke snakke høyt om bilen. Den nye Grand Vitara med tre dører skal ”lures inn på markedet – uten annonser og bare ved hjelp av munn-til-munn metoden.

Publisert Sist oppdatert

Men ”på bakrommet har også importøren fått en modell med tre dører. Den er kort og snutt og blir i Norge bare godkjent som fireseter. Men bilen har en stor fordel. Mens bilene med fem dører bare kommer med 2-liters motor – kommer 3 dørs også med 1,6 liters motor. Dermed blir det lavere avgifter og gunstigere pris. Mens nye Grand Vitara med fem dører og 2 liters motor vil starte på kr 319.200 – vil bilen med 1,6 liters motor og tre dører koste fra kr 250.000 ”med alt utstyr inkludert”.

Ledelsen i Suzuki Norge hevder bilen med tre dører kan bli et klart alternativ til de mange ”voksne det vil si besteforeldre med hytte på fjellet – og som har kjøpt seg en Suzuki jeep varebil på grønne skilter og med bare to seter. Mange av denne meget solide og viktige kjøpergruppen kunne gjerne tenke å ha med barnebarna på hytta. Og da er det nok med en tre dører – og ”bestefar mener en motor på 1,6 liter er mer enn kraftig nok”. I tillegg er bruktprisene på Suzuki jeeps varebiler skyhøye – og dermed ser ledelsen i Suzuki Norge et marked.

I stedet for å kjøpe en varebil til 280.000 – kan man få en tre dørs 4 seter til 250.000 kroner. Det er et budskap ledelsen i Suzuki Norge mener det ikke er nødvendig å bruke ropert for å få fram!

NB: Vi har også observert nye Grand Vitara femdørs på norske skilter i trafikken. Suzuki Grand Vitara har ikke sin offisielle debut før Frankfurt-utstillingen i september.

LES OGSÅ: Norge først med ny Grand Vitara

Powered by Labrador CMS