Mitsubishi CZ2 konsept
- CZ2
- CZ2
Mitsubishi CZ3 konsept
- CZ3
- CZ3
Mitsubishi Space Liner konsept
- Space Liner
- Space Liner
Mitsubishi S.U.P. konsept
- S.U.P.
- S.U.P.

Mitsubishi på hugget i Tokyo

Det er nesten ikke grenser for hva Mitsubishi gjør for fremstå som en fremtidsrettet bilprodusent. De har vist flere spennende konsepter tidligere i år. Når Tokyo-messen åpner om en drøy uke stiller de med hele 21 modeller på standen sin, 4 av dem er helt nye konseptbiler.

Publisert Sist oppdatert

Morgendagens
To av konseptbilene, CZ2 og CZ3 Tarmac, hører hjemme under kategorien Tomorrow og skal gi en ide om hvordan Mitsubishi ser for seg neste generasjon kompaktbiler. CZ2 er en kompakt bybil. Den har myke linjer i så vel eksteriør som interiør og inneholder en rekke innovative detaljer. Blant annet har det store glasstaket individuell solskjerming for hver enkelt passasjer og lommene i dørene er uttakbare.

CZ3 Tarmac er en mer sportslig kompaktbil med elementer fra Tommi Mäkinens nye rallybil, spesielt med hensyn til ytelser og cockpit design. En 1,5-liters turboladet motor sørger for riktig blanding av respons og driftsøkonomi. Som Evo VII er den utstyrt med firehjulstrekk, aktiv senterdiff (ACD) og Active Yaw Control (AYC).

Fremtidens
De andre to konseptbilene, SUP og Space Liner, hører til i gruppen Future. SUP er en forkortelse for Sports Utility Pack og skal være myntet på de som er glad i et aktivt liv. Runde former og spesielle lykter skal gjøre den fristende for disse. Den har et stort, elektrisk styrt soltak, og også denne modellen har avtakbare dørlommer.

Siste konseptbil bærer betegnelsen Space Liner og har en form så rund som et såpestykke. En lang akselavstand og et karosseri som er lavt og bredt, sørger for god innvendig plass. Dessuten gir det bilen et elegant og futuristisk utseende.

Du finner flere nyheter fra Tokyo her de neste dagene.

Powered by Labrador CMS