Nye polèrprodukter for lakk

Norton lanserer et nytt sortiment ark og ruller i BearTex polernylon spesielt beregnet for primer, lakk og klarlakk.

Publisert Sist oppdatert

I dette sortimentet inngår også en polerpasta.

Det nye sortimentet, som omfatter ark og ruller i BearTex polernylon, er spesielt utviklet for bearbeiding av kanter, konturer og bøyde flater og finnes i en rekke grovheter.

De kan brukes til bl.a. rengjøring, rustfjerning, polering og ferdigstillelse av flate. BearTex-produktenes fleksibilitet gir en jevn og konstant flatefinhet uten å skade lakkerte eller klarlakkerte flater i henhold til produsenten.

Arkene finnes i to ulike kvaliteter: Hand Pads som har en kraftig oppbygning og Thin Flex som er en tynnere utgave og mer fleksibel men likevel motstandskraftig mot slitasje og oppriving.

I sortimentet inngår også en vannbasert polerpasta, Norton Scuff Gel, som oppgis å gi en jevnere flatebearbeiding og et bedre feste for lakken. Denne polerpastaen avfetter, rengjør og polerer i samme moment og er hurtig og enkel å skylle vekk.

"Med dette nye sortimentet ark og ruller i BearTex polernylon kan forarbeidet innen lakkering gjøres både hurtigere og enklere – spesielt i kombinasjon med den nye polerpastaen som gir en enda bedre flate", sier Lars-Erik Arnesen, salgsrepresentant hos Saint-Gobain Abrasives AS.

Powered by Labrador CMS