Myk og vakker

Vi har omtalt den tidligere, som forsmaken på Peugeot 307. Men vi synes de vakre linjene fortjener en nærmere visuell presentasjon. Derfor gir vi deg flere bilder av spennende Peugeot Prométhée som ble lansert på årets Paris-utstilling.

Publisert

Noe av det mest spesielle ved Prométhée er dørene. Den har til sammen 4 av dem. På venstre side en stor skyvedør, som beveger seg forover eller bakover etter behov. På høyre side, hvor det er logisk at passasjerene stiger inn og ut, har den to dører. En fremre dør med tradisjonell hengsling kombinert med en skyvedør for baksetepassasjerene. Bakdøren er utformet i glass og gir komfortabel tilgang til det rommelige bagasjerommet.

Interiøret i konseptbilen er utformet for fire personer som alle får sitt individuelle sete. Midtkonsollen er utstyrt med en rekke kontrollfunksjoner og fortsetter gjennom kupeen helt til baksetene. Fra den kan man blant annet betjene bilens innebygde DVD-spiller.

Etter å ha studert Peugeot Prométhée venter vi spent på Peugeot 307. Den vil med stor sannsynlighet hente inspirasjon fra den spennende konseptbilen.

BILDER:
Stort bilde rett forfra
Stort bilde skrått forfra
Stort bilde ovenfra
Stort bilde bakfra
Stort bilde fra siden
Stort bilde med åpne dører
Stort bilde av baklykt
Stort bilde av interiør

LES OGSÅ:
Forsmak på Peugeot 307
Paris: Nyheter i kø

Av Terje Ringen – Bilnorge.no

Powered by Labrador CMS