Skoda Vision IN
Skoda Vision IN

Konsept for India

Skoda serverer de første designskisser av en modell som skal skreddersys for India. Den er først ut på en tilpasset plattform.

Publisert Sist oppdatert

Vi har ofte vært begeistret for designskisser, for så å bli skuffet når det endelige produktet dukker opp, så vi venter med hurraropene til vi har noe mer håndfast å forholde oss til.

Konseptbilen med betegnelse Skoda Vision IN skal avdukes på Auto Expo som arrangeres i New Delhi fra 5. til 12. februar.

Foreløpig foreligger ingen detaljer, bortsett fra at Skoda oppgir en lengde på 4,26 meter. For å sette det i perspektiv kan vi opplyse at Kamiq er 424 cm lang, så vet du omtrent hvilket landskap vi beveger oss i.

Selv om bilen som debuterer neste måned er et konsept drøyer det neppe lenge før vi får se den ekte varen – bilen skal nemlig i produksjon i løpet av 2020.

Fronten er umiskjennelig Skoda med stor grill med vertikale ribber, flate doble lykter samt en frontspoiler som ifølge Skoda er laget av aluminium.

På det andre bildet ser vi at smale, tredimensjonale lykter er på plass i hekken og at en horisontal lysstripe strekker seg fra side til side. En lysende logo sitter mellom baklyktene mens en diffuser sitter integrert i bakre støtfanger.

Under prosjektet INDIA 2.0 har Skoda ansvar for Volkswagen Gruppens innsats på det indiske markedet.

Flere modeller fra Skoda og Volkswagen skal skapes basert på en plattform med betegnelse MQB A0 IN – en variant på den fleksible plattformen som ligger under en rekke konsernmodeller.

Powered by Labrador CMS