Nissan : Nissan skal designe i London - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Nissan skal designe i London
Ikke mange månedene etter at Ford går inn i et stort bygg i Soho, London, så forteller Nissan at nå skal de også bygge et designsentrum i Metropolen.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Nissans designtopper var i England for å dele ut heder og applaus til noen studenter ved Royal College of Art som har vært med på et Nissan-sponset prosjekt.

Det var Shiro Nakamura som fortale det under sermonien på RCA – han er selv ikke helt ukjent med design som kommer fra Storbritaniia. Da han var designsjef hos Isuzu hadde han et satellittstudio i Birmingham, hvorfra det kom masse inspirert design.

I dag har han studio i Japan, et stort et i California, et ikke fullt så stort i Tyskland, og så skal dette nye komme. Shuhi Takano, som har ansvaret for designarbeidet i Europa, føyde høflig til at en beliggenhet i nærheten av den fabelaktige designerklekkeren, Royal College og Art, også var nødt til å bringe positive vibrasjoner med seg.

Det nye studioet skal lokaliseres i Rotunden, et praktfullt byggverk som tidligere var brukt av British Rail, men som de siste 15 årene er blitt mer og mer forfallent hver gang jeg har tatt toget til eller fra Bristol.

Rotunden, som er en fredet betongbygning, ligger nemlig like ved den fabelaktige Paddington jernbanestasjonen. (Endestasjon for Great Western, med en stasjonsbygning bygget rett etter The Great Exhibition i 1851 og tegnet av Isambard Brunel, som nå er statue sittende på en stol rett innenfor hovedinngangen. Hils på ham neste gang dere er i nærheten, en fabelaktig arkitekt og konstruktør. Nå heter forvørig linjen First Western, og var den første som ble privatisert i UK, for seks år siden, hvilket ikke akkurat er noe å skryte av).

I dag er området i ferd med å bli rehabilitert så det holder, det kommer sikkert til å pulsere like meget her som i Soho. Hva som skal skje med anlegget i Tyskland er ikke klart.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: