Audi : Seat skal lage Audi Q3 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Seat skal lage Audi Q3
Seat har i dag kunngjort at de skal lage den kommende Q3 for Audi. Dermed går det VW-eide selskapet mot strømmen i spansk bilindustri.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Det er fabrikken i spanske Martorell som får oppdraget med å lage den foreløpig minste Q-modellen for Audi.

Avgjørelsen skyldes de store fremskrittene Seat har gjort den siste tiden med hensyn til forbedring av kvalitet og lønnsomhet.

- Vi er svært fornøyd med å opprettholde den gode forbindelsen vi har hatt med Audi de siste årene, og vi vil fortsette med å dyrke relasjonene i fremtiden gjennom oppdraget med å produsere selskapets nye modell på vår fabrikk, sier en stolt styreformann for Seat, Eric Schmitt.

Med dette oppdraget er Seat i stand til å garantere minst 1200 arbeidsplasser ved fabrikken i Martonell. I tillegg gir det en positiv effekt for spanske bildelsprodusenter.

Det er også en tillitserklæring fra VW-konsernet til Seat som har slitt med lønnsomheten og som fortsatt har en vei å gå før de har oppnådd sine økonomiske målsetninger.

Slik ser Carparazzi for seg at en fremtidig Audi Q3 kan se ut (Bildet er datamanipulert)

pic
 
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: