Pininfarina feirer Alfas 100 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Pininfarina feirer Alfas 100
Det er klart at Pininfarina måtte bygge en ny Spyder for Alfa Romeo det året bilmerket fyller 100.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Nå er den første skissen her, og jeg tror ikke det er bare meg som plutselig får en 70-års følelse.

Dette ser ut som klassisk Pininfarina, og de har bygget konsument-kabrioleter for Alfa Romeo så lenge de to har jobbet sammen. Og da snakker vi mer enn halvparten av de 80 årene Pininfarina kan feire..

Ikke et ord om noen detaljer, ikke en gang hvilken bil denne er basert på. Men den virker såpass lang at det må være noe mer enn MiTo/Giuletta-plattform.

Det behøver selvfølgelig ikke være mer komplisert enn at den bygges på den samme 252 cm akselavstanden som dagens Spider bygges på. La oss bare håpe den nye er litt stivere!

Det antydes en skikkelig konkav/konveks flanke, og antydninger til nakkestøtter som ender langt bak på hekken i klassisk italiensk Barchetta stil. 

Det blir for øvrig fortalt at Alfa Romeo har bedt tre karosserikunstnere komme med et nytt konsept til Genève-utstillingen. Med andre ord burde vi ha enda flere av denne slekta å glede oss til.

Alfa Romeo skal for øvrig glede oss med produksjonsutgaven av Giulietta som blir den av Alfa-nyhetene vi virkelig kommer til å merke her hjemme.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: