Bentley : Grønt lys for Bentleys SUV - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img
4 bilder i galleri
Grønt lys for Bentleys SUV
Bentley har i dag offentliggjort planene for en ny modellserie. Vi får håpe den blir mindre stygg enn konseptbilen vi møtte i fjor vår.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Finanskrisen har tydeligvis ikke rammet Bentleys kundemasse alt for hardt, for nå investerer den britiske luksusbilprodusenten i en ny modell som skal på markedet i 2016. Ikke overraskende dreier det seg om en stor SUV.

De viste et konsept på denne oppskriften på bilutstillingen i Genève i fjor vår som – for å si det mildt – fikk en ganske blandet mottagelse.

SE: Konseptbilen Bentley EXP 9 F

Den nye modellen skal bygges side om side med sine «søsken» i Crewe i Storbritannia hvor den vil skape over 1000 nye arbeidsplasser. I løpet av de neste tre årene vil Bentley, som eies av VW-konsernet, investere nærmere 10 milliarder kroner i anlegget.

Til stede ved den offisielle seremonien var blant andre statsminister David Cameron og Volkswagens styreformann, Dr. Martin Winterkorn.

- Den tunge investeringen og 1000 nye arbeidsplasser hos Bentley er fantastiske nyheter for Crewe og for hele Storbritannia, en viktig faktor for å styrke vår økonomi, sa Cameron.

Statsministeren skrøt av fremgangen i britisk bilindustri de senere årene og kunne fortelle at det kjøres en ny bil av et samlebånd et eller annet sted i Storbritannia hvert 20. sekund. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: