Årets internasjonale - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
6 bilder i galleri
Årets internasjonale
Kia Cadenza er kåret til årets International Car of the Year. Prisen ble delt ut av amerikanske Road and Travel Magazine på vegne av ICOTY i forbindelse med bilutstillingen i Detroit.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Cadenza er den nye luksusmodellen fra Kia som foreløpig er lite kjent på vårt kontinent. Den får prisen på grunn av kombinasjonen design, ytelser og utstyr til en fornuftig pris.

Det er andre år på rad Kia mottar prisen, i fjor gikk den til Optima.

- Kia har vært 20 år på det amerikanske markedet, og vi er kjent for å ta dristige steg. Nye Cadenza er et stort sprang for oss og har skaffet oss mange nye kunder som aldri tidligere har vurdert en Kia, sa Michael Sprague, visepresident i KMA.

- Det er flere grunner til at Cadenza vinner prisen, sa Courtney Caldwell, sjefredaktør av Road and Travel Magazine under utdelingen.

- Bilen har et elegant utseende og en fornuftig pris som gjør det mulig for vanlige amerikanere å kjøpe en luksusbil. Vi applauderer Kias raske utvikling fra «underdog» til «unbelievable».

Det deles også ut en pris til årets International Truck of the Year. Den gikk til Chevrolet Silverado.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: