Honda CR-V: Honda fornyer bestselgeren - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
10 bilder i galleri
Honda fornyer bestselgeren
Hondas bestselger i Norge er CR-V. Snart blir den enda mer attraktiv for enda flere.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Som de lovet for noen år siden er Honda i ferd med å fase inn en rekke nye motorer i sin Earth Dream Technology-serie.

Vi får møte flere av dem i Paris, blant annet en 1,5-liters bensinmotor i den kommende HR-V og en enda mer kompakt 1,3-liter i neste generasjon Jazz

Dessuten har de jo også lovet å vise frem Civic Type R med en nyutviklet 2-liters turbomotor på hele 280 hester. Det er altså flere gode grunner til å besøke Honda-standen i Paris.

Facelift og ny motor
Her får du nok en: De viser nemlig CR-V i facelifted utgave med nye detaljer i både front og hekk, nye lykter, ny grill, skliplater og LED-lys i rompa.

CR-V med firehjulsdrift får en nyutviklet dieselmotor, en 1,6-liter med hele 160 hester og et dreiemoment på 350 Newtonmeter, skal erstatte dagens 2,2-liter.

I kombinasjon med 6-trinns manuell girkasse oppgir Honda et CO2-utslipp på under 130 gram per kilometer, en nedgang på 11 % fra forgjengeren. Det betyr trolig lavere priser for CR-V med firehjulsdrift.

Her er priser og data for dagens Honda CR-V

Denne motoren kan også kombineres med en helt ny 9-trinns automatkasse og har da et utslipp på 135 g/km, 20 % mindre enn dagens diesel med 4WD og automat.

Fortsatt kan du kjøpe CR-V med forhjulsdrift og 1,6-literen med 120 hk. Denne har også fått lavere CO2-utslipp, og kan nå skryte av 117 g/km, 2 gram ned.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: