BMW : BMW runder 100 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
99 bilder i galleri
BMW runder 100
I dag markerer BMW sitt hundreårsjubileum ved å se inn i fremtiden.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

The Next 100 Years er tema for jubileet, og hva passer vel da bedre enn å vise en konseptbil med betegnelse BMW Vision Next 100 som er spekket med fremtidsteknologi.

BMWs toppsjef, Harald Krüger lover at premium mobilitet skal stå i sentrum for selskapet også i fremtiden, og at deres biler skal være tilpasset enhvers kunde personlige preferanser.

Det betyr kanskje at vi som liker å kjøre bil kan få lov til å fortsette med det, selv om autonome (selvkjørende) biler etter hvert fyller gatebildet i større og større grad.

I BMW Vision Next 100 styres interaksjon mellom menneske-maskin i forskjellige nivåer. Boost og Ease modi byr på enten førerstyrt eller autonom betjening, og interiøret i bilen tilpasser seg hva slags omgivelser man har behov for under reisen.

Kjøre eller bli kjørt
I Boost tilpasser bilen seg førerens input og yter det som skal til for å gi en maksimal kjøreopplevelse ved for eksempel å indikere idealspor, styrepunkt og ideell hastighet. Høres ut som god hjelp om man kjører i ukjente trakter.

I Ease modus forandrer interiøret seg, ratt og senterkonsoll trekkes bort, og forsetene kan vendes mot hverandre om man ønsker å kommunisere i stedet for å følge med på trafikken – det tar jo bilen seg automatisk av uansett.

Stor feiring
Rundt 2000 gjester er på plass for å markere BMWs hundreårs jubileum i dag og i morgen. Her er politikere, forskere, industritopper, leverandører og ansatte, samt noen få utvalgte journalister.

Eneste norske journalist på plass er Jon Winding-Sørensen, og han lover en behørig rapport fra arrangementet når han kommer seg ned på bakken om noen dager. Da får vi også vite mer om den spennende konseptbilen.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: