Mazda MX-5: Jubileum for MX-5 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img
4 bilder i galleri
Jubileum for MX-5
27 år etter at produksjonen startet når Mazda MX-5 nok en milepæl.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Den er for lengst på plass i Guinness rekordbok som verdens mest solgte åpne toseter (eller roadster), men like før helgen oppnådde MX-5 en annen milepæl da bil nummer én million rullet av samlebåndet i Hiroshima.

Kjært barn har mange navn, og den lille sportsbilen går under betegnelsen Miata i USA og heter rett og slett Roadster på hjemmemarkedet – så omvendt som det enn kan høres ut.

Klar for en sommerflirt
Fjerde generasjon MX-5 kom til Europa så sent i 2015 at den norske importøren valgte å utsette lanseringen til våren 2016, men nå har de fleste forhandlerne MX-5 på plass i sine lokaler.

Vår MX-5-entusiast kunne selvsagt ikke vente på sommeren, så allerede i romjula tok hun sin første prøvetur med den nye gledessprederen. LES HVA HUN SYNES OM BILEN.

Det er liten tvil om at nykommeren, som på mange måter er «back to basic» - ikke minst når det gjelder vekt - vil få en hærskare av nye tilhengere.

I påsken fikk vi også se en ny MX-5 med en meget elegant takløsning, og de som skal ha MX-5 til helårsbruk vil nok vente med å foreta sitt valg til flere detaljer om denne blir kjent. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: