Bentley : Golf fra Bentley - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
20 bilder i galleri
Golf fra Bentley
Det skulle bare mangle: i sin streben etter å dekke alle luksus-flater, har Bentley kommet til golfklubber denne uken.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Egentlig trodde jeg ikke golf var så hått lenger, at en luksusprodusent som Bentley behøvde vie akkurat den virksomheten noen oppmerksomhet.

Jeg tok åpenbart feil – de må kanskje siden Golf-navnet eies av eieren. Nå har de i hvert fall gått sammen med noe som heter Professional Golf Europe om å komme opp med et skreddersydd golfsett.

Nå er PGE et selskap som åpenbart pusher slikt utstyr fra diverse velkjente (for andre enn meg) produsenter, og som gjerne setter spesialkunders navn på de «spesialproduserte» varene. De har for eksempel allerede gjort det for Porsche.

Men det virker på meldingen fra Bentley som om bilprodusenten faktisk er med i utviklingen av sine produkter.

Spesialtilpasset
Vi får for eksempel høre om vaffel-mønsteret som er hentet fra bilinteriørene til golf-bager og annen bagasje. Om den distinkte knute-knytingen, som du vil finne på toppen av klubbene (det heter vel ikke håndtak på golfsk?). Og om de lavmælte kurvene på forskjermene til en Mulsanne, eller skulder-linjen på en Continental GT – begge deler skal du kunne finne igjen her og der på utstyret.

Jeg er sikker på at de som har glede av slikt vil ha glede av slikt.

Og hadde jeg kunnet ordene, kunne jeg nevnt mye annet en Bentley-golfer sikkert også ville ha glede av.

Sjåfør?
Man kan for eksempel få en sjåfør (driver) i tre loftetasje-varianter: 9, 10,5 og 12 grader (skjønte ikke den helt, nei). Så vil et fairway tre, en Utility (som i SUV?) og en Hybrid gjøre skogs-linjen komplett. Dessuten vil det finnes jern fra 3 til PW, tre kiler og en nydelig putter.

Bagene skal tåle litt juling, vanntette materialer, også der det finnes skinn, og det følger med et flyfrakt-hylster, som sammen med en sko-bag og en holdall skal forsyne deg med diskret luksus, både på og utenfor banen. (Heter det banen? Plenen?)

En golfballmarkør i sterlingsølv og en Pitch Fork (jeg er ikke sikker på at jeg ønsker å vite hva det er) er med på å fullføre samlingen, sammen med golfballer, golfhanske i skinn, håndkle, paraply, en mappe som holder skårekortet – også i skinn, caps og tee’er.

Jeg håper bildene gir et visst inntrykk av hva jeg har snakket om her.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: