Lexus RX450h: 7-seter fra Lexus - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
30 bilder i galleri
7-seter fra Lexus
Lexus lanserer nå en forlenget utgave av sin populære RX. Lanseringen skjer på LA Auto Show, men vi får bekreftet at den også er aktuell for Norge.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

RX sto tidlig på 2000-tallet for majoriteten av Lexus-salget i Norge, og fortsatt er den nest mest solgte Lexus-modell – kun slått av lillebror NX.

Nå får bilen et ansiktsløft og tekniske oppgraderinger, men enda viktigere er det at den lanseres i en forlenget utgave med tre seterader.

RX 450hL er betegnelsen på nykommeren som lanseres i Los Angeles i helgen, og den er forlenget med 11 cm i tillegg til at andre seterad er noe løftet for å gi plass til syv passasjerer. Klimaanlegget har tre soner for å gi komfort også i tredje seterad.

På tross av den økte lengden har Lexus greid å opprettholde en elegant design som har mye til felles med den kortere utgaven.

Tredje seterad legges ned elektrisk og andre seterad har en fleksibel løsning som gjør det bekvemt å klatre inn bakerst. Baksetene kan legges ned i forholdet 60:40. Ifølge Lexus er bagasjeplassen bak tredje seterad klasseledende.

Lexus 450hL har det samme utstyret som den vanlige modellen med hensyn til sikkerhet og komfort. Drivlinjen er også identisk – en 3,5-liters bensinmotor kombinert med to elmotorer gir en samlet effekt på 313 hestekrefter.

Den nye Lexus-modellen kommer til Norge sommeren 2018, og prisene er foreløpig ikke bestemt. Ifølge informasjonssjef Espen Olsen har det ikke vært vurdert å markedsføre den nye modellen som varebil, selv om den muligens er stor nok for «statskassa».

Bildene viser den amerikanske utgaven av RX 300L, så bilene som kommer til Norge vil se noe annerledes ut.

Her finner du priser og data for Lexus RX 450h (kort utgave)

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: