Suksess for første dag av Classic Car Show - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
6 bilder i galleri
Suksess for første dag av Classic Car Show
Kø var det da portene åpnet, kø var det midt på dagen, og da Åse Kleveland entret scenen for å feire bilentusiasmen var det knapt mulig å stue flere sammen foran Saaben hennes.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Jeg kaller deg lille sølv Sonett,
sammen siden jeg var nitten år.
Lille sølv Sonett
vi kan reise dit vi føler for.

– Jeg ville ha noe unikt til showet så «Little red Corvette» ble til «Liten sølv Sonett», ler Åse Kleveland etter at siste refrenget er sunget og jubelen har lagt seg.

Stående på en provisorisk scene bak egen Saab Sonett som den kjente sangeren, kulturpolitikeren og bilentusiasten har et 50 år langt samboerforhold med, tok hun publikum med dit musikk og bil krysser hverandres spor.

Åse Kleveland er viden kjent for sin store bilinteresse fra år før hun fikk førerkort, og etter et kort forhold til en Ford Mustang fra hun fylte 18, endte hun opp med livslangt eierskap til Saabs unike Sonett, motorsvak i hold til Mustangen, men med forhjulstrekk og vinteregenskaper langt utover hva Mustangen kunne by på.

Ivar Christian Johansen, bedre kjent som Ravi, tilpasset Prince kjente Corvette-sang fra 1983 til Klevelands sølvgrå Sonett bare dager før fremføringen.

Classic Car Show er i ferd med å slå varige røtter i Oslo. Når showets frontfigurer og eiere, Bjarne Reistad og Hans Hallbauer, oppsummerer første dag er det med store smil om munnen.

Classic Car Show med 300 kjøretøy fordelt på 20.000 kvadratmeter hallareal avsluttes søndag.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: