Audi : Heftige Audier på vei - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
45 bilder i galleri
Heftige Audier på vei
Nedtellingen er i full gang hos Audi. A8, A7 og A6 er vist i ny tapning, men fortsatt gjenstår de mest potente familiemedlemmene.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Audi A8 kom i fjor, så fulgte A7 tidlig i år, før A6 er vist i begge sine karosseriformer, først som sedan og deretter som Avant. De første sedanene er på plass i Norge i disse dager, mens stasjonsvognene først kommer sent på høsten.

Foreløpig er ikke de mer muskuløse S-utgavene presentert, S6 og S7, men du får dem her – nærmest helt umaskert.

Disse mangler fortsatt litt finish, men to doble eksosrør er på plass på begge modellene. Fronten vil få større luftinntak, det kommer sideskjørt, diskret hekkspoiler på bakluka og diskret diffuser som sender luftstrømmene i ønsket retning.

Her finner du spionbilder av Audi S8 og RS7

Motoren i S6 og S7 blir trolig krympet sammenlignet med dagens modell. Forrige generasjon benyttet fireliters V8 med 450 hester, men her blir det etter all sannsynlighet en 2,9-liters twin turbo V6.

Denne motoren leveres allerede i RS5 og RS4 hvor den yter de samme 450 hestene som utgående S6 og S7 byr på, og den brukes også i Porsche Panamera 4S

Den tredje bilen, som er litt mer maskert og bærer logoer som skal få deg til å tro at den er en vanlig A6 Avant, er slett ikke det.

Her skjuler det seg nemlig en RS6 Avant. Denne presenteres neppe før mot slutten av 2019.

Og idet vi skal publisere denne saken får vi tilsendt bilder av en fjerde bil – en lett kamuflert RS7, også den kamuflert som en vanlig A7.

Igjen er det eksosrørene, ovale og store nok til å romme en loff på hver side, som avslører hvilke modeller vi har med å gjøre.

Fronten er maskert, for her har Audi begynt å montere elementer som er spesialdesignet for RS-utgavene. Mer aggressivt enn på de øvrige A6- og A7-modellene, men langt fra ekstremt.

Nye fangere, diffuser, hekkspoiler så vel som lav front med store luftinntak i fronten for å kjøle ned mekanikken.

Det er kun kjennere som vil skjønne at det skjuler seg noe annet enn en vanlig A6 / A7 her. Skjønt lyden vil nok avsløre dem, om føreren er litt tung på høyrefoten.

Foreløpig er det uklart hva slags drivlinje Audi velger i RS6. Går de for en V8 som i dagens modell, eller velger de en mer fremtidsrettet løsning?

I så fall er det nærliggende å tenke seg at de henter over drivlinjen fra Panamera S E-Hybrid. Den har en samlet effekt på 680 hester og et dreiemoment på 850 Newtonmeter – ulempen er at batteripakken drar opp vekten.

Hvilken løsning Audi velger for RS6 og RS7, får vi neppe vite før om et års tid når bilene presenteres offentlig.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: