Volkswagen : Volkswagens neste elbil - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
34 bilder i galleri
Volkswagens neste elbil
Volkswagen gir et glimt av deres neste elbil etter ID.3. ID.4 blir en SUV i format rundt Tiguan, men med et langt mer rommelig interiør.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Bilen som står utstilt i Frankfurt under betegnelsen «The Next ID.» er psykedelisk kamuflert og plassert i en tåkelagt boks, så det eneste man får inntrykk av er størrelsen.

Men man ser også at den blir en mer tradisjonell SUV enn konseptbilen I.D. Crozz som vi møtte i Shanghai i 2017

Trolig skal bilen vises første gang mot slutten av 2020 og være leveringsklar på starten av 2021.

Men mens konseptet står og trekker oppmerksomhet i Frankfurt har våre fotografer kommet over en kamuflert prototyp under testing i Alpene.

De manglende B-stolpene fra konseptet er nå på plass, og de fancy skyvedørene er erstattet med konvensjonelle dører rund baut.

I.D. Crozz var utstyrt med en motor på hver aksel og en samlet effekt på 306 hk. En batteripakke på 95 kWt skulle holde til en rekkevidde på inntil 500 kilometer (etter den tidens NEDC-syklus).

Volkswagen har annonsert et ID.3 skal tilbys med ulike batteripakker, og det samme vil gjelde ID.4 som med største pakke kan få en rekkevidde på opp mot 500 kilometer, men som også vil tilbys i rimeligere versjoner med i overkant av 300 km rekkevidde.

En vesentlig forskjell på ID.3 og den kommende SUV-en for vårt marked er at sistnevnte vil tilbys med firehjulsdrift som alternativ mens ID.3 kun skal tilbys med bakhjulsdrift.

Siden behovet for 4WD er begrenset til noen få markeder er det naturlig at ID.4 også vil komme med ren bakhjulsdrift.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: