BMW 5-serie Touring
Datamanipulasjon: Carparazzi©
BMW 5-serie Sedan
Datamanipulasjon: Carparazzi©
BMW 5-serie Sedan
Datamanipulasjon: Carparazzi©
BMW 5-serie Touring
Foto: Carparazzi©
BMW 5-serie Touring
Foto: Carparazzi©
BMW 5-serie Touring
Foto: Carparazzi©

Tett på ny 5-serie

Det er over et år til den skal på markedet, men vi kan allerede her og nå avsløre konturene av neste generasjon BMW 5-serie Touring.

Publisert Sist oppdatert

Da vi viste bilder av nye 5-serie sedan i februar, var den kledd med svarte plater som ga meget begrenset innsyn til bilens detaljer.

Nå har våre venner hos Carparazzi sikret seg ferske bilder av den nye stasjonsvogna, uten plater, men så sindig kamuflert at ikke særlig mye mer avsløres.

SE SPIONBILDER AV 5-SERIE SEDAN HER

Vi får riktignok bekreftet at formen ikke avviker radikalt fra dagens modell. Man tukler ikke for mye med en så viktig modell som dette.

Bedre kjøreegenskaper skal besørges av en noe strukket akselavstand, litt ekstra sporvidde og kortere overheng. Dermed er man klar for økt konkurranse fra nye E-Klasse som introduseres i disse dager.

VI HAR PRØVEKJØRT NYE E-KLASSE

Nedtonet

Som vi erfarte på nye 7-serie, er de mest ekstreme detaljene på den nye modellen tonet ned. Nyregrillen er fortsatt på plass trass strengere krav når det gjelder å ta vare på fotgjengere som måtte bli rammet i et eventuelt sammenstøt.

Tidlig 2010 ventes nye 5-serie å bli presentert for så å være på plass i garasjen til sine første kunder i løpet av våren.

HER ER MER BMW-FREMTID

Stasjonsvogna, eller 5-serie Touring som det heter på BMW-språk, vil ligge noen måneder etter i løypa.

Begge varianter får tilgang til et rikholdig utvalg av motorer, bensin- og dieseldrevne, samt Efficient Dynamics som holder forbruket på et anstendig nivå. For ikke å snakke om et rikholdig utvalg av tilleggsutstyr, enten du setter komfort eller sikkerhet i høysetet.

De som ønsker et alternativ til 5-serie sedan eller stasjonsvogn, kan velge 5-serie GT / PAS som ble vist som prototyp på vårens Genève-utstilling i mars.

HER ER BMW PAS

SJEKK VÅR LANSERINGSKALENDER

HOLD DEG OPPDATERT - motta gratis nyhetsbrev hver dag

Powered by Labrador CMS