Fransk eleganse

Første glimt av ny Peugeot 508

Peugeot skal presentere en oppdatert 508 til sommeren. Her får du de første glimtene av bilen som leveres i to karosseriformer og som ladbar hybrid i flere utgaver, men ikke som ren elbil.

Publisert

Kjennere vil legge merke til den nye designen med tre lysende «kloremerker» og elegante, slanke frontlykter. De tre klørne er også på plass i de dynamiske baklyktene.

Interiøret preges av moderne materialer, digitale instrumenter og en stor infotainment-skjerm med fysiske knapper og brytere for de viktigste funksjoner. Og selvsagt er Peugeots etter hvert så kjente i-Cockpit med lite ratt på plass.

Internasjonalt skal bilen tilbys med bensin- og dieselmotorer på 130 hestekrefter og som ladbar hybrid med enten 180 eller 225 hk. Maks dreiemoment i begge er 360 newtonmeter.

Også toppmodellen fra Peugeot Sport er en ladbar hybrid, og her er maks effekt hele 360 hk i kombinasjon med firehjulsdrift. Maks dreiemoment er 520 Nm.

Samtlige motorer leveres i kombinasjon med 8-trinns automatgirkasse.

I dag er det kun de ladbare hybride som selges i Norge, og det vil nok også være tilfelle når de nye modellene etter hvert kommer hit.

Peugeot 508
Peugeot 508
Peugeot 508
Peugeot 508
Peugeot 508
Powered by Labrador CMS