Fransk eleganse

Første glimt av ny Peugeot 508

Peugeot skal presentere en oppdatert 508 til sommeren. Her får du de første glimtene av bilen som leveres i to karosseriformer og som ladbar hybrid i flere utgaver, men ikke som ren elbil.

Kjennere vil legge merke til den nye designen med tre lysende «kloremerker» og elegante, slanke frontlykter. De tre klørne er også på plass i de dynamiske baklyktene.

Interiøret preges av moderne materialer, digitale instrumenter og en stor infotainment-skjerm med fysiske knapper og brytere for de viktigste funksjoner. Og selvsagt er Peugeots etter hvert så kjente i-Cockpit med lite ratt på plass.

Internasjonalt skal bilen tilbys med bensin- og dieselmotorer på 130 hestekrefter og som ladbar hybrid med enten 180 eller 225 hk. Maks dreiemoment i begge er 360 newtonmeter.

Også toppmodellen fra Peugeot Sport er en ladbar hybrid, og her er maks effekt hele 360 hk i kombinasjon med firehjulsdrift. Maks dreiemoment er 520 Nm.

Samtlige motorer leveres i kombinasjon med 8-trinns automatgirkasse.

I dag er det kun de ladbare hybride som selges i Norge, og det vil nok også være tilfelle når de nye modellene etter hvert kommer hit.

Peugeot 508
Peugeot 508
Peugeot 508
Peugeot 508
Peugeot 508
Powered by Labrador CMS