BMW M3: Her er M3 Touring på veien - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
19 bilder i galleri
Her er M3 Touring på veien
SPIONBILDER: Her er en tidlig prototyp av BMW M3 Touring ute og tester på offentlig vei.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Det er ikke lenge siden BMW avslørte at de for første gang skal produsere M3 i Touring-versjon. Og nå har våre fotografer allerede sikret de første bildene av bilen.

Erkerivalene har allerede i årevis solgt sine mest hårete modeller som stasjonsvogn, og både Audi RS4 og Mercedes-AMG C63 er populære blant dem som ønsker en muskelbil i praktisk, familievennlig innpakning.

BMW har antydet at bilen skal gjennom en utviklingsfase som strekker seg over et par år, så det var uventet å se bilen på veien allerede nå.

Først ut av den nye generasjonen muskelbiler fra BMW en ny M3 sedan og M4 Coupé, disse vil snart bli offisielt avduket. Så vil en M4 cabriolet følge til neste år mens altså stasjonsvognen lar vente på seg til 2022.

Vi vet at M3 sedan og M4 Coupé får en twin turbo rekkesekser med 480 hestekrefter og et dreiemoment på 550 Newtonmeter, samt at den vil komme i en Competition-versjon med ytterligere 30 hk og 650 Nm.

Vi kan regne med at den samme drivlinjen vil finne veien til M3 Touring, trolig i kombinasjon med 6-trinns dobbel clutch automatkasse og xDrive firehjulsdrift.

Bildene viser at den nye grillen som debuterer i 4-serien er på plass, i tillegg til to doble eksosrør og en diskret spoiler øverst på bakluka – typiske spesialiteter i M-modellene.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: