BMW 4-serie: Familievennlig kjøreglede - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
26 bilder i galleri
Familievennlig kjøreglede
SPIONBILDER: Så langt har BMW presentert den nye 4-serien i to karosseriformer. Her er den tredje og mest familievennlige.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

I løpet av 2020 har BMW presentert en ny generasjon 4-serie som Coupé og Cabriolet, men den mer praktiske Gran Coupé er foreløpig ikke vist. Her er den imidlertid fotografert under testing.

Bilen får fire dører i tillegg til en stor bakluke som gir enkel adkomst til bagasjerommet. 4-serie Gran Coupé får også en nær slektning gjennom elbilen i4, og begge skal trolig på markedet i andre halvår 2021 som 2022-modeller.

Den nye generasjonen 4-serie må anses som en videreutvikling av forgjengeren, uten dramatiske endringer. Med ett unntak – fronten med en gedigen grill som setter sitt preg på flere nykommere fra det bayerske merket.

Interiøret vil derimot være kjent for alle som har oppholdt seg i en moderne BMW med heldigitalt instrumentpanel og stor infotainment-skjerm. Heldigvis er det geniale iDrive-systemet med innstillingsorganer mellom setene videreført.

Plattformen BMW benytter for sine bakhjulsdrevne biler heter CLAR, og den danner grunnlag for så vel tradisjonelle drivlinjer som rene elbiler. 4-serien vil tilbys med 4- og 6-sylindrede turbomotorer med slagvolum på henholdsvis to og tre liter.

4-serie Coupé ble først lansert som 420d og M440i, begge med xDrive firehjulsdrift, men flere av drivlinjene i nye 3-serie vil etter hvert også finne veien til firerne, men neppe de minste alternativene.

Forrige generasjon 4-serie Gran Coupé ble aldri tilbudt som M4, men det kan endre seg med den nye generasjonen. Vi vet jo at en M3 Touring er under utvikling, så det ville være logisk med en familievennlig M4 også.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: