Mitsubishi : Mer alliansehjelp til Mitubishi - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Mer alliansehjelp til Mitubishi
Etter at Mitsubishi trakk Outlander fra det europeiske markedet, har de kun hatt én SUV og en pickup på programmet. Nå tennes nytt lys i tunnelen.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Outlander har vært den suverene bestselgeren for Mitsubishi i Norge i en årrekke, og nå som modellen er ute stuper Mitsubishi-salget. Ifølge OFV er det kun registrert 11 nye Mitsubishi personbiler i årets tre første måneder – ned fra 692 samme periode i fjor.

Nykommeren Eclipse Cross har med andre ord langt fra samme popularitet som Outlander oppnådde.

En ny Outlander ble lansert i fjor og er på plass i en rekke markeder, men ikke på vårt kontinent. Her trenger den nemlig en mer effektiv drivlinje enn den 2,4-liters bensinmotoren bilen tilbys med i dag.

Mitsubishi er lovet hjelp fra sine alliansepartnere, Renault og Nissan, for å opprettholde et visst volum i Europa, men det er ikke gjort over natten.

De har allerede annonsert at en ny ASX er under utvikling, trolig basert på nye Renault Austral eller Captur, og i dag forteller de at en ny klassisk Mitsubishi-betegnelse skal vekkes til live – nemlig Colt.

Det er ikke så lett å danne seg noe inntrykk basert på den første skissen de har sendt ut, men Mitsubishi omtaler nye Colt som en femdørs kombi i B-segmentet. Da snakker vi sannsynligvis om en nær slektning av Renault Clio.

De forteller at bilen får «den nyeste teknologien» med hensyn til drivlinjer – inklusiv hybrid. Ordet «ladbar» tar de ikke i sin munn, så trolig er det snakk om en «selvladende» hybrid, slik tilfellet også er med nye Clio E-Tech

Bilen skal bygges ved Renaults anlegg i Bursa i Tyrkia.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: