DeLorean JZD
DeLorean JZD
DeLorean JZD
DeLorean JZD
DeLorean JZD
DeLorean JZD
DeLorean JZD
DeLorean JZD

Nytt håp for fremtiden

Datter hyller DeLorean

Det er ikke første gang etterkommere forsøker å trekke veksler på foreldres innsats i et tidligere liv. Siden det denne gang dreier seg om en DeLorean, vil det sannsynligvis vekke litt større oppmerksomhet enn når en Allard eller en Healey prøver seg.

Publisert Sist oppdatert

De ekte DeLorean entusiastene, de som ikke stanser ved Back to the Future og tror at det var den historien og ferdig med det, har selvfølgelig vært dypt inne i https://deloreanlegacy.org/ i lang tid.

De har også forstått at dattera Kat ikke kan fordra de såkalte DeLorean bilene som har dukket opp i etterkant og at hun vil stå i spissen for noe som er meget mer ekte.

Kat, eller Kathryn Ann (som forresten fyller 45 den 15. november. Gratulerer), var et resultat av John Z. DeLoreans tredje ekteskap med Cristina Ferrare, supermodell.

Nå har hun slått seg sammen med noen som tenker på samme måten og har etablert et firma som heter DNG Motors – det står for DeLorean NEXT Generation.

Det de har gjort til nå er å mekke noen renderinger av drømmebilen hennes. Model JZD skal den hete – etter faren – og håpet er å presentere et komplett bil om et år.

For virkelig å demonstrere de dype røttene vil hun også at den skal bygges hjemme i Motor City, i Detroit.

På Legacy-siden, og ikke minst på en video der det nye prosjektet presenteres, er det nye teamet veldig klar på at de ikke støtter, eller på noen måte står bak, det som er dukket opp av DeLorean-greier de siste årene.

Der kan vi også lese at Kat har ingeniør-bakgrunn og jobbet tett med faren på forskjellige prosjekter før han uventet døde i 2005. Underforstått – skal du finne noe DeLorean DNA, må du hit.

Det er ikke antydet noe om spesifikasjoner eller dimensjoner eller prestasjoner eller drivkilder, det eneste vi vet er at de to designerne heter Angel Guerra og Allan Portilho.

Guerra har blant annet jobbet fem år hos Rimac – så han var gått en god skole når det gjelder elektriske hyperbiler. Hvis du går inn på hjemmesiden hans, vil du også se at han har drømt DeLorean siden 2020.

Portilho har jobbet mer i reklame og med illustrasjoner og har åpenbart et massivt skillset innen det digitale.

Kat skriver at hun også kommer til å ta kontakt med industriprofiler som har jobbet med faren hennes, for å få bygget opp en etisk bilprodusent slik faren alltid hadde sett det for seg.

Hun har en lang vei å gå – men jeg ville tro navnet hjelper.

Forresten, dersom du går inn på DNG-siden blir du invitert til å tegne en logo for den nye bilen. Verdt er forsøk?

Powered by Labrador CMS