Fiskers Europa-premiere avholdt

Henrik Fisker benyttet Mobile World Congress i Barcelona til å lansere sin Ocean til Europa. Norske priser er klare, og produksjonen starter i november.

Publisert

Nøyer du deg med 275 hestekrefter og forhjulsdrift er startprisen 372.000 kroner. Går du for toppmodellen Extreme må du ut med 625.000, men da får du hele 550 hk, firehjulsdrift og en estimert rekkevidde på 630 kilometer.

Mellom disse ytterpunktene fins en Ultra til 510.000 kroner, også den med firehjulsdrift. Forskjellen i ytelser fra toppmodellen er ikke stor – effekten er 540 hk og rekkevidden er oppgitt til 610 km.

Les mer om Fisker Ocean her

– Mobilmessen i Barcelona er et ideelt sted for Europa-premieren siden bilen vår er stappet med avansert teknologi, inkludert over-the-air (OTA) oppdateringer av programvaren, sa Henrik Fisker under mandagens presentasjon.

Fisker fortalte at han forrige uke hadde sett de første 47 prototypene på samlebåndet hos Magna Steyr i Østerrike hvor bilen skal bygges.

Selskapet bygger opp sitt første kundesenter i München og skal etter hvert operere i flere europeiske markeder, deriblant Norge, Sverige og Danmark.

Med hensyn til service tilbyr Fisker Mobile Service å hente bilen hjemme hos kunder som ønsker enklest mulig bilhold.

Du kan se Fiskers presentasjon her:

Powered by Labrador CMS