Conti GT får Bentley i pluss

Den nye Bentley Continental GT er en enorm suksess lenge før den første kundebilen er levert. Første årsproduksjon er allerede solgt, og eierne regner med break even allerede etter et par år.

Publisert Sist oppdatert

Men allerede om to år regner eieren med at den engelske filialen vil være i balanse, og i forretningsplanen ligger det et årlig resultat på mer enn 100 millioner Euro. Flere nye modeller skal følge etter den to-dørs sports-coupeen som vi kjenner. Først kommer en firedørs luksus-sedan og den som følger deretter blir nok en åpen versjon av GT-modellen. Alle sammen bygget på den samme plattformen som opprinnelig kommer fra Phaeton.

På grunn av sensommerens tyske streiker – karosseriet presses nemlig i Mosul - er utleveringene av de første bilene skjøvet med ca. en måned. Slutten av oktober ser nå ut til å være D-dag. Den køen som skal betjenes da er lang. Hele første års produksjon er nemlig solgt ut, og Bentley jobber nå med planer om å innføre nok et skift slik at produksjonen kan stige fra 3.500 biler til 5.000 årlig.

Powered by Labrador CMS