Kia EV6

Kraftig prisreduksjon

Kia lanserer Norges-modell av EV6

– Mange ønsker seg elbil med lang rekkevidde og firehjulsdrift til under en halv million. Det kan vi nå tilby, sier kommunikasjonssjef i Kia Bil Norge, Christian Lagaard.

Publisert Sist oppdatert

Kia EV6 har et utseende mange faller for, og når den i tillegg byr på god rekkevidde og høy ladehastighet, tikker den mange bokser for potensielle kunder. Men i dagens marked må mange setter grenser for hvor mye de er villig til å bruke på bil, og da er nok en halv million uoverskridelig for mange.

Det tar den norske Kia-organisasjonen nå hensyn til og lanserer en Norges-tilpasset variant med firehjulsdrift og stor batteripakke, men med litt mindre utstyr enn du får i variantene som har vært solgt så langt.

Men det betyr ikke at bilen er ribbet – fortsatt får du alt du trenger i hverdag av komfort- og sikkerhetsutstyr, rekkevidde på inntil 506 km (528 km med bakhjulsdrift) og høy ladefart som lar deg fylle batteriet fra 10 til 80 prosent på 18 minutter under ideelle forhold.

Med firehjulsdrift er bilen priset til kr 499.000, mens du kan spare 30.000 kroner om du nøyer deg med bakhjulsdrift. Bilene er tilgjengelig hos norske Kia-forhandlere nå.

Powered by Labrador CMS