Auto China 2024:

JAC på Auto China

Retro-look og pickup fra JAC

JAC Motors viser nyheter på Auto China som er svært aktuelle for det norske markedet.

Publisert Sist oppdatert

Kina klarer det Europa har slitt med de siste årene – nemlig å arrangere store bilmesser med internasjonalt tilsnitt. Årets Auto China avvikles i Beijing hvor JAC byr på nyheter som snart lanseres på det nordiske markedet.

Retroinspirert

Besøkende på messen får blant annet møte JAC e30X – en elektrisk 5-seter med ungdommelig og et retroinspirert design, funksjonelt og moderne interiør og opp mot 450 km rekkevidde (kinesisk standard). De oppgir ladetid fra 30 til 80 prosent på 30 minutter.

Bilen er ifølge importøren, RSA, godt utstyrt, både når det gjelder komfort og sikkerhet med blant annet 360-graders panoramakamera, Cruise Control, samt 12,8-tommers berøringsskjerm med Apple CarPlay og Android Auto.

Elektrisk pickup med firehjulsdrift

Blant nyhetene er også JAC T9 EV – en elektrisk pickup med firehjulsdrift og fem seter.

T9 er 5.330 mm lang, 1.965 mm bred og 1.920 mm høy med et lasteplan på 1.520 mm. Bilen har en motor foran på 70 kW / 176 Nm kombinert med en bakre motor på 160 kW og et dreiemoment på 342 Nm.

Det er ventet at JAC T9 vil lanseres for det nordiske markedet i slutten av 2024.

På messen viser også JAC konseptbilen DE-FINE, en sportslig sedan med eldrift.

– Det er mange nyheter på trappene fra JAC, og vi har mye spennende i vente. Vi tror de kommende modellene vil treffe det nordiske markedet godt, og gleder oss til å dele mer om disse, sier Lars Havre, salgssjef i JAC Norge.

JAC e30X
JAC e30X
JAC e30X
JAC T9 pickup
JAC T9 pickup
JAC T9 pickup
JAC på Auto China
JAC De-Fine
JAC De-Fine
JAC De-Fine
JAC De-Fine
JAC De-Fine
JAC De-Fine
Powered by Labrador CMS