Scirocco straks klar

Da vi hadde vår første prøvetur i Scirocco i sommer, var ikke prisene klare. Det er de nå, og om noen uker er også de første bilene på norsk jord.

Publisert Sist oppdatert

Tøff
Etter prøvekjøringen i juli kunne en fornøyd Bil-redaktør konstatere at VW hadde fått en ny tøff bil i programmet. Den Golf-baserte sportsbilen skal i følge ha en bred appell og være oppnåelig for et bredt lag av folket.

HER KAN DU LESE OM VÅR FØRSTE TUR I SCIROCCO

Importør Harald A. Møller har valgt å satse på velutstyrte biler i Norge. Blant standardutstyret nevner de sportslige seter samt ratt og instrumenter lånt fra Golf GTI.

Velutstyrt
Videre har bilene elektriske vindusheiser samt elektrisk oppvarmede og fjernstyrte speil med innebygde blinklys. De lover også et avansert lydanlegg og tilkobling for eksterne lydkilder.

Øvrige detaljer er 17-tommers felger, 2-sone klimaanlegg, delt og nedfellbart baksete og kjørecomputer – i sum gir dette ifølge importøren en mer velassortert utstyrspakke enn på modeller som selges i andre europeiske land.

SE STORE BILDER AV SCIROCCO HER

Scirocco leveres med tre alternative bensinmotorer og en dieselvariant. Manuell gearkasse er standard, men bilene kan også leveres med DSG når de kommer til Norge fra november.

Dette er veiledende priser for nye Scirocco:

Modell

Effekt

Pris

Scirocco 1.4 TSI

122 hk

fra 276.080

Scirocco 1.4 TSI

160 hk

fra 311.900

Scirocco 2.0 TDI

140 hk

fra 314.340

Scirocco 2.0 TSI

200 hk

fra 414.860

Powered by Labrador CMS