Grøndal gleder seg

Rallyfører Anders Grøndal er en av flere som gleder seg til helgens show i Telenor Arena.

Publisert Sist oppdatert

Anders Grøndal kan se tilbake på sin beste sesong i karrieren med NM-gull i WRC-klassen i både rally og i bakkeløp. Han er eneste doble NM-vinner i bilsport i 2010.

I tillegg har han og kartleser Veronica Engan vist at de hevder seg i verdenstoppen i Gruppe N i PWRC klassen med 2. plass i Swedish Rally som høydepunktet.

Det er andre gang brødrene Solberg drar i gang Solberg Extreme Show på Telenor Arena. I fjor ble det en kjempesuksess med fullt hus og 15.000 tilskuere. Faktisk var det flere tusen som ikke kom inn da det var fullt.

Også i år blir det ”stinn brakke” på Telenor Arena og det kommer sjåfører og biler som er i både verdens- og norgeseliten. På fredag er det kvalifiseringskjøring til løpene som går på lørdag.

Dette er et løp hvor det ikke bare er alvor og tider, men førerne har det også gøy og gjør stunts som publikum vet å sette pris på. Heftig blir det for alle de som har vært heldige og skaffet seg billetter.

I fjor gikk det veldig bra for Anders da han kom helt til finalen i teamets gode gamle Subaru Impreza WRC. Den er en god del eldre enn mange av konkurrentenes biler, men henger fremdeles bra med. Anders håper å bidra til å gi det store publikummet valuta for pengene.

Powered by Labrador CMS