Garage Italia 00Panda
Garage Italia 00Panda
Garage Italia 00Panda
Garage Italia 00Panda
Garage Italia 00Panda
Garage Italia 00Panda

Elkann gjør en Bond-Panda

I strømmen av restmod-modellene fra Lapo Elkanns Garage Italia, er vi nå kommet til en Panda 4x4. Inspirert av en spesiell Bond-film.

Publisert Sist oppdatert

Ikke skjønner jeg hvordan denne grå Pandaeen med den kule, matte overflaten, kan ha noe å gjøre med Roger Moore og den tolvte James Bond filmen: For your eyes only.

Egentlig tror jeg jeg er klar til å ta et veddemål på at ingen Fiat noensinne har hatt en rolle, stor eller liten, i en Bond-film.

Men samma det.

Denne Pandaen er i hvert fall døpt 00Panda, er en første-generasjons 4x4 modell og føyer seg til rekken av Pandaer fra dette ombyggingsverkstedet: Pandina Jones, Panderis, Pandoro, Pand’art og nå altså 00Panda.

Formen er det ikke gjort noe med, denne Giugiaro-designen står fjellstøtt på egne hjul – men eksteriørt har den fått en helt ny overflate.

En matt gråfarge som gir en to-farge effekt – den er så matt at det nesten virker som det ligger fibre på utsiden. Den er levert av BASF-RM Paint.

Overflaten skal være helt ufølsom mot klimatisk påkjenning – og enda bedre, graffitikunstnere vil ha problemer med å etterlate tag’en sin der.

Innvendig er den originale, nøkterne arkitekturen beholdt, men overflatene er nå trukket i Alcantara. Tre-ekers rattet kommer fra Momo og lyden besørges av JBL.

For her er det nemlig ikke mye motoren bidrar med av lyd. Nå drives bilen av en elmotor fra Newtron Group som kan gi deg 115 km/t eller 100 kilometer rekkevidde hvis du er litt snillere på gassen.

Akkurat denne batteriombyggingen har Garage Italia nå foretatt på mange biler, ikke minst en serie badestrand-500.

Powered by Labrador CMS