BMW M3 sedan
Foto: Carparazzi©
BMW M3 sedan
Foto: Carparazzi©
BMW M3 sedan
Foto: Carparazzi©
BMW M3 sedan
Foto: Carparazzi©

Nytt liv for nyfødt M3

Det er bare noen måneder siden BMW M3 ble lansert i sin tredje form etter coupé og cabriolet. Men snart får sedanen en facelift.

Publisert Sist oppdatert

Til Paris

Vi har tidligere dokumentert via spionbilder at BMW 3-serie sedan og stasjonsvogn står foran en ansiktsløfting. Det skjedde ikke i Genève som vi antydet i vinter, så anledningen blir nok Paris-utstillingen i oktober.

LES MER OM FACELIFTEN HER

Nå viser det seg at også den flunkende nye M3 sedan får en lett ansiktsløfting i forhold til sine søsken, coupé og cabriolet.

Fronten redesignes med ny fanger, modifiserte tåkelys og endret utforming av panseret. Også bak kommer nye lykter, og vi forventer i tillegg endringer i interiøret.

Godlåt

Kanskje gjøres også noen grep med motoren for å oppnå lavere utslipp, men den vil helt sikkert få tilsvarende ytelser. Det betyr en 4-liters V8 med 420 spreke hester som slår ut i full blomst ved 8.500 omdreininger.

Detaljene kommer vi tilbake til når mer offisiell informasjon foreligger.

LES OM VÅR FØRSTE TUR I DAGENS BMW M3

LES MER TEKNISK INFORMASJON OM M3 HER

PS!

Vi skrev opprinnelig at M3 sedan IKKE var lansert enda, noe vi baserte på at den ikke figurerer i prislista fra OFV og heller ikke står i oversikten over M-modeller på BMW Norges hjemmeside.

Flere våkne lesere har gjort oss oppmerksom på at bilen allerede er i salg, og vi har derfor korrigert teksten deretter. Vi beklager blemma og lover å skjerpe oss. (Red. anm.)

Powered by Labrador CMS