Citroën ë-C4 X

Mer utstyr og økt rekkevidde

Citroën ë-C4 til 348.900 kroner

Citroën har oppdatert ë-C4 og ë-C4 X med grep som gir økt rekkevidde og tilbyr nå bilene med en omfattende utstyrsliste.

Med ett utstyrsnivå er det ingen kunstig lav «innstegspris» på de to utgavene av ë-C4. Utstyrsnivået MAX gir ifølge importøren en svært velutstyrt bil.

Oppgraderingene innebærer batteripakke på 54kWt og en motor med 156 hestekrefter og 260 Newtonmeter. Den nye drivlinjen gir ë-C4 en rekkevidde på inntil 415 kilometer, og ë-C4 X inntil 418 kilometer.

Lik pris

Begge modellene får identisk pris, 348.900 kroner pluss levering, for å gjøre det lettere for kunder å finne en bil som passer deres behov.

De kan velge en femdørs familiebil med en lengde på 436 centimeter og et bagasjerom på 380 liter, eller en fastback på 460 centimeter som kombinerer en coupeaktig taklinje med det beste fra en romslig 4-dørs sedan. Den økte lengden på ë-C4 X utnyttes til enda litt bedre bakseteplass og et bagasjerom på hele 510 liter.

– Vi ønsker at bilhold skal være forutsigbart for våre kunder. Derfor var Citroën blant de første som introduserte lav fastrente i tre år. Derfor er det naturlig at vi i tillegg til en meget attraktiv pris, også ved introduksjonen av oppgraderte ë-C4 og ë-C4 X tilbyr en rente på 2,99% i tre år, sier merkesjef for Citroën hos Bertel O. Steen, Ole S. Nedenes.

MAX utstyrt

MAX er ett utstyrsnivå der det meste er standard. Det inkluderer ECO-led hovedlys, 18-tommers aluminiumsfelger, 10-tommers berøringsskjerm, advanced komfortseter i delskinn, automatisk fjernlysassistent, Progressive Hydraulic Cushions, head-up-display, navigasjon, parkeringssensorer foran og bak med ryggekamera, og adaptiv cruise-kontroll med stopp/go.

80 prosent av batterikapasiteten lades på 30 minutter med en ladefart på inntil 100 kW. I tillegg er både ë-C4 og ë-C4 X utstyrt med 7,4 kW ombordlader.

Nye ë-C4 og ë-C4 X er på plass hos Citroën-forhandlerne nå.

Powered by Labrador CMS