Ny WiLL til LAX

WiLL er, som noen av dere kanskje husker, navnet på Toyotas lifestyle-sjappe som de driver sammen med en rekke andre leverandører. Toyotas eget bidrag er en slags 2 CV som heter WiLL Vi. Nå skal de lansere en ny, men ikke tro at de gjør det på den sidrumpede Detroit-utstillingen. Messen i Los Angeles, derimot, er åpenbart funky nok til dette produktet.

Publisert

Lansér den blant de trendsettende Cali-ungdommene og overvåk lanseringen nøye, og du kan ta med deg ganske mange salgs-spor når du skal hjem til Tokyo og pushe denne til den kvinnelige delen av trendy ungdom der.

Som vi ser av bildet preges også den nye WiLL av helt egen design. Masse konkave flater og skarp skårne linjer. Denne nye er både større og sterkere enn den første utgaven, Dessuten har den en helt ny gearskift-mekanisme med trykkplater under rattet – det får vi nok snart se i vanlige Toyotaer også.

De av dere som ikke har besøkt www.willshop.com på en stund bør ta en titt igjen. Dels er det kommet en Flash-utgave, dels er det mange flere produkter der nå og dels finner du spor av engelsk her og der som kan lede deg videre. Men denne nye konsept-WiLL får du ikke se der enda. Den må du enten fly til LAX for å se, eller komme hit til Bilnorge.

Stort bilde: Toyotas nye WiLL
Tidligere artikkel: Toyota går Funky

Av Jon Winding-Sørensen – bilnorge.no

Powered by Labrador CMS