Ford Kuga
Foto: Carparazzi©
Ford Kuga
Foto: Carparazzi©
Ford Kuga
Foto: Carparazzi©
Ford Kuga
Foto: Carparazzi©
Ford Kuga
Foto: Carparazzi©
Ford Kuga
Foto: Carparazzi©

Kuga får facelift light

Drøyt to år etter lanseringen foretar Ford et ansiktsløft på sin populære SUV.

Publisert Sist oppdatert

Dagens Kuga ble lansert våren 2013, et års tid etter den amerikanske fetteren Escape. Dermed er tiden snart inne for et «midtlivs» ansiktsløft.

Forsiktig løft
Det er neppe snakk om drastiske endringer i eksteriøret. Men vi kan regne med at Kuga får designtrekk fra nyere Ford-modeller, blant annet storebror Edge som etter planen kommer til Europa i 2016.

Interiøret blir oppgradert og neppe ulikt det vi finner i nye S-Max og C-Max. Den får trolig en stor skjerm med Sync 3 infotainment, erstatningen for dagens MyFord Touch.

Ny billigutgave?
Motorene blir de samme som dagens, men det blir spennende å se om Ford velger å lansere en modell med forhjulsdrift slik de fleste konkurrenter nå tilbyr. I dag leveres Kuga kun med drift på alle fire.

Sjekk: Priser og data for dagens Kuga

Hittil i år er det ifølge Opplysningsrådet for Veitrafikken registrert 527 nye Kuga, noe som plasserer den så vidt utenfor topp10-listen blant SUV-ene der bestselgeren så langt er Toyota RAV4 med 1968 biler.

Regn med at «nye» Kuga vises sent 2015 eller tidlig 2016 – muligens blir Detroit i januar arena for amerikanske Escape mens Kuga står i Genève i mars.

Powered by Labrador CMS