Jaguar XK
Foto: Carparazzi©
Jaguar XK
Foto: Carparazzi©
Jaguar XK
Foto: Carparazzi©
Jaguar XK
Foto: Carparazzi©
Jaguar XK
Foto: Carparazzi©
Jaguar XK
Foto: Carparazzi©

Oppfrisket Jaguar

Det er ikke lenge siden vi presenterte tidlige bilder av neste generasjon XJ, men Jaguar har flere nyheter på gang.

Publisert Sist oppdatert

Indisk

Selv om Jaguar har fått nye eiere gjennom indiske Tata, går utviklingen av nye modeller videre i rask takt. Luksuriøse XJ kommer i helt ny form i løpet av et par år, men allerede på høstens Paris-utstilling har Jaguar nyheter å by på.

LES OM NESTE XJ HER

Det er en ansiktsløftet XK våre spionfotografer her har kommet over under testing. Modellen skal i salg fra tidlig 2009 men får altså sin verdensdebut i Paris i oktober.

I FJOR KJØRTE VI XK 4,2 V8

Detaljer

Synlige endringer er ny støtfanger foran med luftinntak under hovedlyktene. Hekken får også ny støtfanger pluss lykter med LED-teknologi.

Den siste detaljen er haifinnen på bakluka – dagens modeller har antenner som enten kjøres opp og ned automatisk eller som er integrert i hekkspoileren.

Endringene vil gjelde for hele XK-programmet, både coupé og cabriolet. Tilsvarende facelift vil også finne veien til XKR og den enda heftigere XKR-R som skal debutere neste år.

XKR-S ER DAGENS HEFTIGSTE

Mindre synlig, men trolig mer merkbart, er omkalibrering av chassis og styring i mer sportslig retning. En del vil nok også sette pris på å få tilgang til drive-select gearkassen som er hentet fra XF sedan.

LES VÅR PRØVEKJØRING AV XF

Powered by Labrador CMS