Schanche fryktet Hunsbedt i duell

Det var opprinnelig planlagt fra arrangøren av Solberg Extreme Motorshow at Ludvig skulle kjøre i duell med Martin Schanche i klassen Eldre Gærninger, under årets fartsfest på Telenor Arena. Men Mr. Rallycross satte en stopper for det hele.

Publisert Sist oppdatert

– Martin ville ikke at jeg skulle konkurrere mot han siden jeg fortsatt var aktiv, sier Ludvig som var en fryktet konkurrent av Martin Schanche i Rallycrossens glansdager på slutten av 90-tallet.

Ludvig Hunsbedt stiller i stedet i klassen ”Ekte vare/The real deal” sammen med Rallycross eliten, Morten Bermingrud, Guttorm Lindefjell, Frank Olav Valle, Camilla Antonsen, Harald Sachweh, Sverre Isachsen, samt svenskene Per Eklund og Andreas Eriksson.

Ludvig er fortsatt en svært fryktet konkurrent på Rallycross-banen men la opp karrieren for andre gang i høst etter flere problemer med bilen, men lysten er der enda.

– Jo lysten til å kjøre EM er helt klart til stede og med det rette teamet vil jeg ikke utelukke noe, men denne helgen er det show for alle pengene og det gleder vi oss til, sier Ludvig.

Det er Petter og Henning Solberg som samler sammen det heftigste av motorsport førere i Norge og stjerner fra utlandet. Under konkurransen kommer bilene hoppende inn fra to hjørner på stadion og det er satt av egne områder for spinning og en egen sving for breisladding.

Ludvig stiller i Nyborg Motorsport sin Nomaco Racing Team Ford Focus tidligere kjørt av Ole Kristian Nøttveit i Rallycross EM. – Det er imponerende det Jørn Frode Larsen i Nyborg Motorsport, sammen med Nomaco Racing Team har gjort for å skaffe til veie midler og team for dette løpet, sier Ludvig Hunsbedt.

Les mer om Solberg Extreme Motorshow

Powered by Labrador CMS