Bot for ødelagte felger - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img
5 bilder i galleri
Bot for ødelagte felger
Hvor ofte har du ikke irritert deg over stygge riper i felgene etter et øyeblikks uoppmerksomhet? Tyske in-pro kan løse problemet for deg.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

De fleste av oss har gjort det, spesielt på snødekte veier og når vi beveger oss i trange omgivelser utenfor et kjøpesenter. Ta en titt rundt deg på en parkeringsplass, og du vil oppdage at svært mange andre også har stygge riper i felgene sine.

Det lar seg fikse – det fins verksteder som har spesialisert seg på slike oppdrag. Men det koster fort veldig mye penger å få felgene som nye igjen, og tenk deg da hvor irriterende det er når du bare noen dager senere pådrar deg nye sårmerker.

Derfor er løsningen fra tyske in-pro fascinerende. De har laget beskyttelsesringer til å feste på felgene, for å gi beskyttelse akkurat der de er mest utsatt.

Foreløpig får du deres ”Wheel Protector” i størrelser fra 15 til 17 tommer, men de planlegger å utvide tilbudet for å dekke inntil 20-tommere.

Ringene er utført i solid plast mens festeanordningene er i rustfritt stål. Når ringene skal monteres, jekker du opp bilen og reduserer lufttrykket med ca femti prosent. Da skal det ifølge produsentene være ren barnelek å få beskyttelsesringene på plass.

In.pro Wheel Protector kan med hell også benyttes som ”sminke” for de som allerede har påført felgene sine stygge riper, siden et sett med fire ringer koster vesentlig mindre enn du må ut med for å lakkere opp en felg.

Ringene leveres i tre farger – nøytral sølv, gull og rød. Du får mer informasjon og mulighet til å bestille fra in-pro.de som oppgir en prislapp på € 45,90 pluss frakt og omkostninger for et sett.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: