Aston Martin : Aston Martins neste DB - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
7 bilder i galleri
Aston Martins neste DB
SPIONBILDER: Aston Martin har en etterfølger til DB9 under utvikling. Den blir mer enn en evolusjon.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Plattformen Aston Martin benytter for dagens modeller ble tatt i bruk i 2001, så det er på høy tid med noe mer moderne. Vi vet ikke hva den nye skal hete, men bilen på disse bildene er i alle fall den første som skal baseres på den nye arkitekturen.

Les om: Aston Martins mange planer

Bilen er foreløpig meget godt kamuflert, men ikke mer enn at vi aner hva slags profil den får. Og den bekrefter at designtrekkene fra Bond-bilen DB10 er en del av Aston Martins fremtid. Den fremstår som litt stuttere enn dagens DB9.

En slik endring kan være risikabel, det fins røster som har kritisert DB10 for å være for lik Jaguar F-Type, og dermed ikke så eksklusiv som en Aston Martin skal fremstå.

Den nye plattformen er klar for både 8- og 12-sylindrede motorer. Førstnevnte takket være et samarbeid med Daimler som lar Aston Martin får tilgang til den nye twin turbo Mercedes-AMG V8-motoren som sitter i bl.a. den nye GTS-modellen, med rundt 500 hester. 

I tillegg vil Ford fortsette å levere sin 6,0-liters V12 som i den nye DB-modellen kan få rundt 570 hester.

Denne bilen forventes å bli vist offentlig neste år, som 2017-modell. Når det gjelder navn, så har Aston Martin nylig registrert DB11, så det er trolig den betegnelsen de vil benytte. DB10 er jo allerede brukt på Bonds bil i Spectre.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: